MKB Best Choice Awards 2018: Gigaset Maxwell C

Redactie WINMAG Pro
In steeds meer kantoren worden draadloze DECT-toestellen gebruikt. De Gigaset Maxwell C is het meest geavanceerde draadloze Maxwell-toestel van Gigaset pro.

Combinatie kwaliteit en functionaliteit

De Maxwell C van Gigaset pro combineert de kwaliteit en functionaliteiten van een desktoptelefoon met de flexibiliteit van een DECT-handset. Omdat het toestel opereert als DECT-handset en verbonden is met hetzelfde netwerk, biedt het dezelfde features, bediening en kwaliteit – vanaf ieder bureau. Dankzij de draadloze verbinding heeft de Maxwell C alleen een stroomkabel, voor een net en opgeruimd bureau.

Behoefte zakelijke eindgebruikers

De Maxwell C komt op verschillende manieren tegemoet aan de behoeften van zakelijke eindgebruikers. Het toestel ondersteunt HD-audio in zowel handsfree als headset-modus. Het 2,8” TFT-display biedt intuïtieve bediening en een helder overzicht, terwijl de acht programmeerbare direct dial-toetsen comfort bieden en de navigatieknop de gebruiker door alle gewenste instellingen leidt.

Intuïtieve bediening

De Maxwell C van Gigaset pro is uitgerust met een TFT-display van 2,8 inch en meerdere programmeerbare toetsen om de gebruiker door de gewenste instellingen te leiden. Op het scherm wordt de informatie in hoog contrast weergegeven, zodat je deze vanuit een grote hoek achter je bureau kunt lezen.

Prijs € 160,-
Info www.gigasetpro.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie