MKB Best Choice Awards 2018: Het Nieuwe Bellen van Tele2

Redactie WINMAG Pro
Met het verdwijnen van ISDN aankomende september, hebben veel MKB’ers een probleem. Want wat nu? Tele2 biedt met hun ‘Het Nieuwe Bellen’-product een kant-en-klare oplossing die voor een betaalbare prijs vrijwel alles regelt.

Het Nieuwe Bellen 

Allereerst, wat is ‘Het Nieuwe Bellen’? Het is bellen vanuit de cloud, maar wel via gereserveerde bandbreedte op je internetverbinding. Je hebt dan een volwaardige telefonie-oplossing gebaseerd op het bewezen Broadsoftplatform waar Tele2 al jaren hosted telefonie voor middelgrote bedrijven heeft draaien.  

Broadsoft 

Kenners onder ons weten dat Broadsoft een uiterst betrouwbare partner is. Broadsoft werkt samen met bijna alle andere providers. Daarbij heeft de telco  niet alleen naar de functionaliteiten gekeken, maar ook naar manieren om de overstap heel makkelijk te maken. Met de oplossing van Tele2 heb je een systeem dat veilig in een beschermd datacenter van Tele2 staat. Bovendien krijg je er standaard extra’s bij waar je met ISDN niet over had durven dromen. Je hoeft geen telcomspecialist te zijn om de apparatuur aan te sluiten. 

Online portal voor Het Nieuwe Bellen

De ondernemer kan zich inloggen op een online portal, waar deze eenvoudig en snel alles kan regelen. Denk aan vast bellen met je mobiel, het intikken van belcirkels, het maken van een keuzemenu, opties voor bellen naar het buitenland (spotgoedkoop) en het invoeren van de openingstijden van de zaak. Voor MKB’ers die zonder veel gedoe een alternatief zoeken voor ISDN, is ‘Het Nieuwe Bellen’ een uitstekend alternatief.

Prijs Op aanvraag

Info www.nieuwebellen.nl  

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie