MKB Best Choice Awards 2018: HP Powerup Backpack

Redactie WINMAG Pro
Bij HP denk je voornamelijk aan notebooks, desktops, workstations en print-oplossingen. Toch komt het bedrijf zo nu en dan met een out-tof-the box-oplossing. Of eigenlijk een oplossing die hun portfolio prima complementeert, zoals de HP Powerup Backpack.

Stevig ontwerp

De HP Powerup Backpack is voorzien van stevig materiaal met leren hengsels en achterop ruimte om de tas op een trolley te bevestigen. De tas biedt ruimte aan een notebook van maximaal 17.3-inch groot, wat betekent dat je echt een zee aan ruimte hebt. Bovendien is de tas ook ruim voorzien van de nodige zijvakken en ruimtes, waardoor je snoeren kunt plaatsen. Dankzij de routings in de tas kun je snoeren zo plaatsen dat je devices kunt opladen zonder last te hebben van snoeren die in de war raken.

Stroom onderweg

De meegeleverde powerbank heeft een capaciteit van 22400 mAh. Dat betekent minstens een volle lading voor een gemiddelde notebook, drie keer een tablet opladen en rond de tien ladingen voor een smartphone. Standaard laadt de powerbank je notebook op als prioriteit, maar dit is aan te passen door de knop op de powerbank ingedrukt te houden. Hiermee geef je andere aangesloten devices juist prioriteit.

HP Powerup Backpack voor reizigers

De backpack is daarnaast compliant aan vliegveldregulaties. Ook leuk: bij de backpack levert HP een cover tegen de regen. Hoewel de backpack zelf al ruimschoots water afstoot wil je ook je snoeren beschermen tijdens het opladen. De cover zorgt er voor dat je ook gewoon door de regen kunt lopen terwijl je gebruikmaakt van de functionaliteiten van de backpack. De HP Powerup Backpack is dus daadwerkelijk een goede, functionele rugzak waar je veel aan hebt als je vaak onderweg bent.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie