MKB Best Choice Awards 2018: Informer

Redactie WINMAG Pro
Het is essentieel over de juiste hardware te beschikken. De kwaliteit en effectiviteit van de software is natuurlijk minstens zo belangrijk. Het draait steeds weer om de juiste prijs, snelheid, het gebruiksgemak en - laten we dat in deze tijden van GDPR niet vergeten - veiligheid. Informer is daarbij de juiste keuze.

Eenvoudiger dan ooit

Werken met de boekhoudsoftware van Informer is eenvoudiger dan ooit. Verstand van boekhouden is niet langer nodig. Er zijn verschillende aanbieders van slimme software voor de boekhouding. Met makkelijk te begrijpen taal en een eenvoudige interface helpt Informer de nog aarzelende ZZP’er en MKB’er over de streep om de boekhouding zelf te doen.

InformerOnline MKB

Softwareleverancier Informer lanceerde onlangs een online boekhoudpakket voor het MKB. InformerOnline MKB brengt de kracht van Informer Account, een van de leidende boekhoudprogramma’s voor de MAC, nu naar de cloud. Een van de belangrijkste functionaliteiten van InformerOnline MKB is het rechtensysteem. Hiermee kun je als werkgever iedere medewerker een account met eigen rechten geven. Wat verder opvalt is hoe soepel Informer de brug slaat tussen papier en digitaal, door bonnen en nota’s in te laten lezen met OCR en UBL. Daarmee ‘leest’ de software de noodzakelijke elementen voor de boekhouding automatisch uit.

Prijs €17 per maand (ZZP) en €39 per maand (MKB)
Info www.informer.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie