MKB Best Choice Awards 2018: Mac mini

Redactie WINMAG Pro
De nieuwe Mac mini is totaal vernieuwd. Daar waar de vorige versie heel toegankelijk was, richt het 2018-model zich op power-users.

Supersnel geheugen met Mac mini

De Mac mini bevat een supersnel 2666-MHz DDR4 SO-DIMM-geheugen, waardoor deze sneller grote bestanden verwerkt en moeiteloos meerdere virtuele machines aanstuurt. En ga je je Mac mini nog zwaarder belasten, dan kun je kiezen voor maximaal 64 GB geheugen.

Nog meer rekenkracht

Het is behalve een geweldige desktop ook de ideale basis voor bijvoorbeeld domotica en renderfarms. Omdat de Mac mini is voorzien van een quad-core of 6-core Intel-processor van de achtste generatie en Intel UHD Graphics 630, levert hij nog meer rekenkracht voor zware klussen.

Mac mini heeft scala aan poorten

De Mac mini is met zijn scala aan poorten geschikt voor tal van toepassingen. Thunderbolt 3 is de meest veelzijdige en snelste poort tot nu toe, en Mac mini heeft er maar liefst vier. De nieuwe HDMI 2.0-poort heeft een grotere bandbreedte dan zijn voorganger, wat hogere frame-rates mogelijk maakt. En kies je 10Gb Ethernet voor je Mac mini, dan gaat het overzetten van grote bestanden en gigantische hoeveelheden data tot 10 keer zo snel.

Prijs € 1.249,-
Info www.prowarehouse.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie