MKB Best Choice Awards 2018: Samsung Galaxy Tab S4

Ruben den Boer
Samsung bracht onlangs de Galaxy Tab S4 op de markt. Het is een nieuwe topmodel met vele nieuwe mogelijkheden. De tablet beschikt over een scherm met een zeer hoge resolutie. Het grote werkgeheugen zorgt ervoor dat je zelfs de zwaarste zakelijke applicaties soepel kan laten draaien.

Beeldscherm

De Galaxy Tab S4 heeft een 10,5 inch Super AMOLED (sAMOLED) display met een screenratio van 16:10. De resolutie bedraagt 2.560 x 1.600 en met 287 PPI beschik je over een haarscherp beeld. Met de vier speakers van Dolby Atmos surround sound, tuned by AKG, ervaar je bij het bekijken van video’s een intense geluidservaring.

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy Tab S4

Onder ‘de motorkap’ van de Samsung Galaxy Tab S4 zit een Octa Core processor, waarvan vier kernen geklokt op 2,35 GHz en vier kernen geklokt op 1,9 GHz. Het opslaggeheugen bedraagt 64 GB, waarvan 50,8 GB beschikbaar is voor de gebruiker.

Krachtige processor

Wie een Android-tablet met uitstekende specificaties zoekt, doet met Samsung Galaxy Tab S4 een goede aankoop. Het beeldscherm is van uitmuntende kwaliteit en dankzij de krachtige processor in combinatie met het grote werkgeheugen, draai je moeiteloos de zwaarste applicaties. In november rolde Samsung een nieuwe beveiligingsupdate uit. Deze bevat een nieuwe security patch.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben