MKB Best Choice Awards 2018: STRATO HiDrive

Redactie WINMAG Pro
Elke ondernemer weet dat het maken van een goede back-up van bedrijfsdata ontzettend belangrijk is. In het geval van uitval van hardware of storingen kun je dan altijd terugvallen op een reservekopie. Onder de naam HiDrive biedt STRATO al enige jaren een betrouwbare opslagdienst voor data in de cloud.

Wie een account aanmaakt bij STRATO HiDrive, kan via de browser inloggen bij deze online opslagdienst. Op jouw eigen beveiligde pagina binnen HiDrive heb je dan een overzicht van alle opgeslagen bestanden. Vanuit de webinterface is het ook mogelijk om bestanden naar STRATO te uploaden. HiDrive ondersteunt automatische back-ups en de frequentie daarvan is zelf in te stellen.  Voor STRATO HiDrive zijn voor iOS, Android en Windows mobiele apps beschikbaar.De apps bieden vele mogelijkheden, zoals het delen van bestanden, het uploaden van bestanden en het wijzigen van bestandsnamen.

Vanzelfsprekend is het delen van bestanden ook mogelijk. Via een eenvoudige link kun je bestanden delen. Met HiDrive kun je gedeelde mappen of bestanden ook met een wachtwoord beveiligen. Het is zelfs mogelijk om een tijdvak in te stellen waarbinnen de bestanden gedownload kunnen worden. Ook kun je bepalen hoeveel keer personen een bepaald bestand mogen downloaden. Binnen HiDrive kun je bovendien een map aanmaken waarnaar andere personen bestanden kunnen uploaden. Dat is handig als meerdere deelnemers voor eenzelfde project bestanden moeten aanleveren.   

STRATO HiDrive

STRATO HiDrive is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. 100 GB (€ 2,- per maand), 250 GB (€ 5,- per maand) 1 TB (€ 7,50 per maand), 2 TB (€ 15,- per maand) en 5 TB (€ 35,- per maand).   

Info www.strato.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie