MKB Best Choice Awards 2018: STRATO PowerWeb

Redactie WINMAG Pro
STRATO biedt met PowerWeb een kostefficiënte, betrouwbare en bovenal veilige webhostingoplossing.

Via een lichtgewicht beheerpaneel verzorg jij verschillende zaken rondom de opzet en het onderhoud en de hosting van jouw website: van het vastleggen van een domeinnaam en het initialiseren van de eerste webpagina, tot de SEO-optimalisatie en beveiliging daarvan. Zowel de tools voor het opstarten als het configureren van jouw toekomstige internetimperium zijn voorhanden. Dat is echter pas het begin. 

Veiligheid en presentatie 

Het STRATO PowerWeb basispakket wordt met één gratis SSL-certificaat geleverd. Voor het toewijzen van dit encryptiebewijs navigeer je via een navigatiekolom naar ‘Beveiliging’, waar tevens functies als geautomatiseerde databack-ups en toegangsbeheer te vinden zijn. Binnen enkele minuten is duidelijk hoe de klantenlogin van STRATO functioneert: de weergave is clean, de functionaliteit duidelijk. Databack-ups zijn vlot instelbaar: nadrukkelijk voor het MKB is het goed om een veiligheidsfunctie als deze terug te zien. 

Naast PowerWeb biedt STRATO nog andere producten, zoals HiDrive (cloudopslag), Webshop Now (webshop- CMS), Sitebuilder (algemeen CMS) en servers (bijvoorbeeld virtuele servers) aan. Het beschikbaar stellen van deze uiteenlopende tools stelt STRATO in staat om je een volledige oplossing te bieden: van websitevormgeving en -opslag, tot het optimaliseren van iedere technische werking. De interfaces van alle tools zijn, net zoals STRATO PowerWeb, volledig aan te sturen via het beheerpaneel.

HiDrive ondersteunt bovendien automatische databack-ups en is via de iOS, Android en Windows apps ook mobiel beschikbaar. Bijzonder is de mogelijkheid om in deze apps een document met de telefooncamera te fotograferen, om deze vervolgens te voorzien van een doorzoekbare tekstlaag. Resultaat is een doorzoekbare pdf, die direct veilig opgeslagen wordt in HiDrive: een erg nuttige functie.  

MKB Best Choice Award voor software 

Al met al biedt STRATO met zowel PowerWeb als andere applicaties een kostenefficiënte, betrouwbare en veilige oplossing voor compleet web-beheer en - ontwikkeling. STRATO snapt het belang van een vlugge integratie: PowerWeb, Webshop Now en Sitebuilder zijn allen bewapend met configuratiewizards voor een snelle koppeling van de meeste content managementsystemen, waardoor een overstap snel gemaakt is.

Vlot in gebruik, begrijpelijk voor iedereen en een keuze uit flexibele pakketten: dát zijn de eigenschappen waarmee STRATO PowerWeb de welverdiende MKB Best Choice Award voor software ontvangt. Bovendien zijn de toepassingen allemaal geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je pakket.  

Prijs Vanaf € 3,- per maand 

Info www.strato.nl/hosting   

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie