MKB Best Choice Awards 2018: Toshiba Portégé X30-E-10D 

Redactie WINMAG Pro
De Toshiba Portégé-lijn loopt al sinds begin jaren negentig. Steeds zijn de Japanners erin geslaagd een vederlichte laptop te maken, vaker wel dan niet met een bizar lange accuduur. Niet voor niets heeft het elektronicabedrijf wereldwijd een constante hoge reputatie. 

Specificaties Toshiba Portégé

De Toshiba Portégé is een notebook dat prettig in de handen ligt. Met de laptop heb je een apparaat dat vederlicht en toch ijzersterk is, twee eigenschappen die goed van pas komen als je veel op pad bent. Het toetsenbord is ook prettig in gebruik. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar wij vinden het prettig dat de pijltjestoetsen allemaal even groot zijn.  

Aansluitingen 

Deze laptop is gemaakt voor dagelijks gemak. Dat blijkt ook wel, want we zien twee gecombineerde Thunderbolt USB-poorten zitten, waardoor je effectief je oplader thuis kunt laten liggen. Scheelt weer gewicht in je tas, en hij was al niet zo zwaar.  

Steun en toeverlaat 

We zijn enthousiast over de Toshiba Portégé van dit jaar. De juiste balans in sterkte en gewicht, een fatsoenlijk scherm, een praktisch toetsenbord en meer dan voldoende werkgeheugen maken deze laptop je steun en toeverlaat. Het functioneel ontwerp laat zien dat de ontwikkelaars en ontwerpers van Toshiba geluisterd hebben naar de markt.  

Adviesprijs € 1.399,-

Info www.toshiba.nl 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie