MKB Best Choice Awards 2019: Dean Onepro

Redactie WINMAG Pro
Nu ISDN verbannen is naar het museum heb je als bedrijf weinig andere keus meer dan via VoIP te bellen. En waarom ook niet? Bellen op basis van internet werkt net zo makkelijk, is veel goedkoper en biedt allerlei kansen tot innovatie en integratie met de rest van je IT-omgeving. Dean Onepro biedt het beste van VoIP in één pakket.

Dean Onepro wordt aangeboden voor business partners en is op maat ontworpen om als dienst te kunnen leveren aan eindgebruikers. Voor partners is het mogelijk om verschillende cloud-telefoniepakketten tegelijk te kopen en die van afstand in te zien en te beheren via de Dean Onepro beheertool. Daarmee hebben zowel de eindgebruiker als de beheerder toegang tot gebruikersen bereikbaarheidsinstellingen.

Voor een beheerder is het mogelijk om snel en gemakkelijk groepen, telefoonboeken, doorschakelschema’s, gebruikersnamen, IVR’s en wachtrijen aan te maken of te wijzigen. De mogelijkheid tot integratie met onder andere Outlook maakt Dean Onepro een totaaloplossing voor de bedrijfscommunicatie.

Mobiel bellen

Bij een volledige VoIP-oplossing hoort uiteraard een passende app. Hiermee kun je van afstand jouw vaste VoIPtoestel benaderen en telefoongesprekken voeren. In wezen is het vaste VoIPtoestel daarmee ook een mobiel nummer. Of je nu op locatie of duizenden kilometers buiten de deur bent: neemt bijvoorbeeld de receptie een gesprek op, dan kan deze moeiteloos worden doorgezet naar een device waar de app op draait.

92 procent goedkoper 

In vergelijking met ISDN is Dean Onepro tot een duizelingwekkende 92 procent goedkoper. Meer dan genoeg reden om KPN toch maar een bedankbriefje toe te sturen voor de recente ISDN-stopzet.

Info | Dean One

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie