MKB Best Choice Awards 2019: Exact Online

Redactie WINMAG Pro
Exact is welbekend onder ondernemend Nederland. Sinds 1984 levert het bedrijf totaalzakelijke software voor het MKB. In 2004 maakte Exact de overstap naar de cloud en sindsdien vallen de accountancy- en boekhoudoplossingen onder Exact Online. Met de recente en gigantische Autumn ’19 release zijn onder andere die oplossingen completer dan ooit tevoren

Machine Learning stelt Exact in staat om - op basis van de boekingen in jouw administratie - automatisch boekingen voor te stellen. Terwijl de vrijheid tot het maken van keuzes intact blijft, heeft zowel de ondernemer als accountant hierdoor steeds minder handmatig werk aan een correcte administratie. Inkoopfacturen worden vooralsnog tot 80 procent (volgens de MKB barometer) handmatig ingevoerd: via Exact is het proces met Scan & Herken en elektronisch factureren te automatiseren.

AI

Slimme algoritmes herkennen gebruikerspatronen en stellen boekingen vast. In de praktijk is het bijvoorbeeld mogelijk om bankafschriften automatisch te laten afletteren en op de juiste grootboekrekeningen te boeken, wanneer je gebruikmaakt van de bankkoppeling. Elektronisch factureren wordt langzamerhand de toekomst: ondersteunt de boekhouding van een leverancier of een klant elektronische facturatie, dan biedt Exact Online voor Boekhouden de mogelijkheid om deze direct, foutloos en automatisch in de administratie te boeken of te versturen.

Al met al biedt Exact een volledig en kwalitatief boekhoudsoftwareprogramma voor zowel MKB’ers en grootbedrijven. Met een nadruk op Machine Learning en automatisering plaatst het Nederlandse bedrijf zichzelf en zijn tools op het voorfront van de vierde digitale revolutie. Gebruikers, waaronder IT- en dienstverleningsprofessionals, profiteren van alle moderne voordelen die daarbij horen.

Info | Exact Online

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie