MKB Best Choice Awards 2019: iiyama ProLite XUB3493WQSU-B1

Redactie WINMAG Pro
Wie op zoek is naar een immense zakelijke monitor, is bij iiyama aan het juiste adres. Met de XUB3493WQSU-B1 brengt de fabrikant een versie op de markt van maar liefst 34”. Meer dan voldoende om fijn mee aan het werk te gaan. Wij testten het product en waren zeer tevreden over de praktijkervaringen.

De kwaliteit van de XUB3493WQSU-B1 is zeker iets om over naar huis te schrijven. Het iiyama-model maakt een schermresolutie van 3440x1440 mogelijk, draait op 60Hz en bezit twee volledige USB-hubs. De monitor is tot 130mm in hoogte verstelbaar, wat deze flexibel maakt in het gebruik. Bovendien is de monitorvoet kantelbaar, waardoor je jouw ideale werkpositie kunt aanmeten. Wil je de monitor als onderdeel van meerdere schermen gebruiken, dan is de XUB3493WQSU-B1 eveneens een uitstekende keuze: een verticale schermmodus is in een handomdraai geregeld.

Kantoordagen

De blauwlichtvermindering zorgt ervoor dat je geen vermoeide ogen krijgt, waardoor je langer geconcentreerd kunt doorgaan met het afmaken van je werkzaamheden. De monitor ondersteunt HDR en breedbeeldweergaven van 3440x1440 ogen prachtig. AMD FreeSync-technologie is aanwezig, waardoor screen tearing aanzienlijk wordt verminderd.

Een interessante toevoeging aan de XUB3493WQSU-B1 is het tweetal USBhubs. Deze zorgen ervoor dat je jouw monitor eenvoudig kunt gebruiken als oplaaddock voor devices. De toevoeging maakt de XUB3493WQSU-B1 alleen maar fijner voor dagelijkse gebruik. Volledigheid is het credo.

Info | iiyama

  •  iiyama.com
  • Gebruik de zoekfunctie om naar ‘iiyama XUB3439WQSU’ te navigeren.
  • Adviesprijs € 369,-
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie