MKB Best Choice Awards 2019: Jortt

Redactie WINMAG Pro
Een gebruiker van Jortt heeft in gemiddeld zeven minuten per week de complete boekhouding bijgewerkt. Wij testten het boekhoudprogramma, dat gelijk opvalt met zijn gemakkelijke interface en geautomatiseerde werking - een programma dat duidelijk een verademing is voor ondernemers.

Jortt gebruikt de bij- en afschrijvingen als basis voor het automatisch verwerken van de boekhouding. En dat is een slimme zet, want wat op de bankrekening is gebeurd, klopt. Direct na het inlezen van de eerste banktransacties gaat Jortt voor je aan het werk. Bijzonder is het feit dat tot 40 procent van bij- en afschrijvingen verwerkt kunnen worden, zonder zelf ook maar iets uit te hoeven voeren.

Tijdbesparing

Wat Jortt niet direct verwerkt, staat voor je klaar in de ‘Nog te doen’ lijst. Hier geef je per bij- of afschrijving aan wat er is gebeurd met je geld. Je koppelt dus eenvoudigweg een categorie aan een bij- of afschrijving. En nu komt het allermooiste: dit doe je maar één keer. Jortt herkent alle soortgelijke boekingen en verwerkt deze op dezelfde wijze. Nu, maar ook voor alle toekomstige boekingen. Hiermee kun je razendsnel je boekhouding tot 99 procent automatiseren. En daar kan een traditionele boekhouder echt niet tegenop.

Jaarrekening

Wanneer je klaar bent met je boekhouding, draai je in enkele seconden een uitgebreide jaarrekening uit. Een besparing van gemiddeld € 621,- per jaar. Reden genoeg om Jortt met een award te belonen.

Info | Jortt  

  • jortt.nl
  • Adviesprijs: € 14,50 tot € 29,50 p/m (30 dagen gratis)
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie