MKB Best Choice Awards 2019: Microsoft Surface Hub 2S

Redactie WINMAG Pro
De moderne werkplek vraagt om verandering, Microsoft biedt de handvatten om dit te bewerkstelligen. De Surface Hub 2S, een all-in-one digitaal whiteboard, verlegt verschillende grenzen en tilt Office 365-werkomgevingen naar een ongekend dynamisch niveau. Vergaderen kan tegenwoordig namelijk veel eenvoudiger, sneller en flexibeler, zonder dat het de kracht van een traditionele samenkomst verliest.

De flexibiliteit waar de Surface Hub 2S voor zorgt brengt in grote mate afwisseling, verrassingen en verkenning, terwijl de kracht van samenwerken en teamcommunicatie behouden blijft. Ook essentieel: het digitale whiteboard draait op Windows 10, zodat eindgebruikers welvertrouwd aan de slag kunnen. Het mag geen verrassing heten, maar het model sluit naadloos aan op Microsoft Teams en elk ander onderdeel van Office 365. Tot wel 249 individuen kunnen gelijktijdig vergaderen en - met behulp van Microsofts volledige softwareassortiment – probleemloos brainstormen.

De 4K-camera aan de bovenkant van het scherm brengt de samenwerking to-the-next-level: een camera die overigens ook aan de zijkant te monteren is voor als het scherm in de toekomst kan worden gedraaid. Het biedt eveneens de mogelijkheid externe teamleden te horen en te zien. Dat werkt dusdanig goed, dat – op het moment dat beide kanten een Surface Hub 2S gebruiken - het lijkt alsof je met elkaar in dezelfde ruimte zit.

Onder aan de streep biedt de Surface Hub 2S de mogelijkheid om organisch en probleemloos te kunnen vergaderen en samenwerken, ongeacht de locaties waarop medewerkers zich bevinden. Het digitale whiteboard fungeert zowel als desktop, camera, microfoon en presentatiescherm.

Info | Microsoft Surface Hub 2S

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie