MKB Best Choice Awards 2019: Parallels RAS

Redactie WINMAG Pro
Door gebruik te maken van virtualisatietechnologie garandeer je dat medewerkers overal en altijd veilig toegang hebben tot applicaties en gegevens. Windows-applicaties zijn door middel van Parallels Remote Application Server benaderbaar via een device en besturingssysteem naar wens: zij het een tablet, smartphone of thuisdesktop.

In wezen word je in staat gesteld om alle software en data rondom de corebusiness te verplaatsen naar een virtuele, veilige en overal benaderbare omgeving, zodat werk altijd toegestaan wordt, ongeacht de devices die beschikbaar zijn of de locaties waarop gewerkt wordt.

Alternatieven

Virtualisatie is logischerwijs niet uniek. Zo biedt Citrix XenDesktop een gelijksoortige oplossing. Toch leert de praktijk ons dat de configuratie hiervan complexer en duurder is dan Parallels RAS. Na een relatief simpele installatie en configuratie zijn Windows-applicaties naar wens bruikbaar via de client (beschikbaar op Windows, iOS, Android, Linux, ChromeOS) en de webbrowser.

Parallels is on-premise, in een datacenter naar wens en zowel in een hybrid als public cloud te hosten, met dank aan vergemakkelijkte setups voor gebruikers van Azure, AWS en de meest voorkomende Hypervisors en Hyperconverged oplossingen.

 

Resellers en dienstverleners krijgen de hand toegestoken door Parallels’ partnerkanaal. Virtualisatie toevoegen aan jouw dienstverlening wordt meer dan mogelijk gemaakt. Neem een eerste stap door een blik te werpen op de partnerpagina.

Info | Parallels

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie