MKB Best Choice Awards 2019: Sennheiser SP 30

Redactie WINMAG Pro
Op zoek naar een draadloze speaker die bij uitstek is ontworpen om op afstand te conferencen? Je bent bij de Sennheiser SP 30 aan het enige juiste adres. Sennheiser staat niet voor niets bekend als eerste keuze voor audiofielen en iedereen met smaak en kennis op vlak van audio. Wij testten het product.

Dat de Sennheiser SP 30 over een hoge kwaliteit beschikt, staat buiten kijf. Onder meer door een kwalitatieve netwerkinrichting en de behoorlijke audiokwaliteit, hebben conversaties een organisch en natuurlijk gevoel.

Draagbare speaker

Het apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken. Je plaatst de lichtgewichte, draagbare speaker op een vergadertafel. Het beginnen van een conference gaat zeer eenvoudig: een kind kan daarin de was doen. Koppelen werkt door de SP 30 via USB-C of Bluetooth aan een ‘host’- device naar wens te verbinden. Vervolgens hebben collega’s de mogelijkheid om de conference via Microsoft Teams, Skype for Business en dergelijke UC-systemen te betreden. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om besprekingen te voeren met tot wel acht externen.

Varianten

SP 30, SP 30+ en SP 30T: de speaker wordt geleverd in drie varianten. De keuze maak je voornamelijk op basis van het UC-systeem waarmee jouw bedrijf of klant graag werkt. Is Skype for Business in gebruik, dan is de SP 30 een mogelijkheid. Wie Microsoft Teams vooropstelt, kiest voor de SP 30T. Sennheiser weet niet alleen koptelefoons en consumentenspeakers uitstekend intuïtief te ontwerpen. Het gebruiksgemak van de SP 30 bewijst dezelfde prestatie op het gebied van zakelijke hardware.

Info | Sennheiser

In het kort

  • Conferences hebben een organisch en natuurlijk gevoel
  • Gebruiksgemak staat vooraan
  • Te gebruiken met elke UC-softclient naar wens
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie