MKB Best Choice Awards 2020: Acer Chromebook 314

Redactie WINMAG Pro
Tien procent van de Fortune 500-bedrijven werkt met Chrome OS. Ook onder zorg- en onderwijsinstellingen valt het besturingssysteem al langer in de smaak. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Acer’s nieuwe model met open armen wordt ontvangen.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Acer Chromebook 314 | In het kort


De Acer Chromebook 314-C933 LTE bevat een 4G LTE Sim Modem. Prettig, want met ingang van de coronacrisis werd zakelijk Nederland genoodzaakt om het kantoorgebouw te vervangen voor de thuiswerkplek en dan is een dergelijke toevoeging meer noodzaak dan luxe.

Met deze Chromebook beschik je dus over de connectiviteit, maar ook het vermogen om waar en wanneer dan ook te werken. Plaats je een 4G-verbonden simkaart, dan ben je altijd en overal bereikbaar. Het 14” Full HD IPS touch display heeft een brede kijkhoek, wat - onderweg of niet – werken erg prettig maakt en ook tijdens videoconferencing en samenwerking prettig dienst doet. De indrukwekkende accucapaciteit staat een maximale gebruiksduur van 12,5 uur toe.

Dat alles gaat hand in hand met het feit dat de Chromebook uitzonderlijk duurzaam is. Het model werd ontworpen om duurzaamheidstoetsingen op militair niveau te doorstaan. Ook daarom is de Chromebook 314 echt een systeem om overal mee naar toe te nemen en te kunnen werken.

Acer weet de gebruiksvoordelen van Chrome OS in een kostenefficiënt, connectief jasje te gieten. Daarbij hoort een razendsnelle opstarttijd, geïntegreerde veiligheid en effectieve samenwerkingsmogelijkheden.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie