MKB Best Choice Awards 2020: BenQ PD2720U

Redactie WINMAG Pro
De gloednieuwe BenQ PD272U leent zich bij uitstek voor grafisch werk. Met een 27” 4K UHD IPS display en Thunderbolt 3 daisychain-technologie komen professionele ontwerpers niets tekort. Hoewel we benadrukken dat het ontwerp in elk opzicht aansluit op vormgevers en designers, misstaat de monitor absoluut niet op het (thuis)kantoorbureau van kenniswerkers. Zijn flinke formaat kan de benodigdheid van een tweede monitor zomaar wegnemen.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Naam product/dienst | In het kort

  • De BenQ PD2720U is een high-end monitorreus voor grafische professionals én kritische kenniswerkers.

Het model behoort tot de BenQ PD-serie. Displays in deze serie zijn uitgerust met unieke gereedschappen om het creëren, visualiseren en bewerken van ontwerpen nog praktischer en aangenamer te maken. Zo geeft de PD2720U meer dan een miljard kleuren weer. En ondersteunt Thunderbolt 3-connectiviteit bij het overdragen van gegevens, video, audio en stroomvoorziening.

Twee geïntegreerde USB-C-poorten werken deze werkplek verder in de hand. USB-docking voor randapparatuur wordt overbodig, aangezien de combinatie van de display en PC bijna altijd voldoende poorten biedt voor de inzet van diverse devices. Thunderbolt 3-connectiviteit maakt het voor grafische professionals mogelijk om gegevens in realtime te delen over twee displays.

Hoewel de PD2720U zich bij uitstek voor grafische professionals leent, onderscheidt het model zich evengoed als high-end topdisplay voor kenniswerkers in diverse branches. Thuiswerk vergrootte de vraag naar modellen die overzicht in de hand werken - de PD2720U biedt een antwoord.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie