MKB Best Choice Awards 2020: EIZO FlexScan EV3895

Redactie WINMAG Pro
Tot voorkort namen we het overzicht van een kantoorwerkplek voor lief. Succesvol kabelmanagement en het faciliteren van randapparatuur blijkt allesbehalve vanzelfsprekend. Thuiswerkers kampen doorgaans met een overvloed aan kabels, devices en displays. Met de FlexScan EV3895 biedt EIZO een oplossing van reuzenformaat.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


 EIZO FlexScan EV3895 | In het kort

  • De EIZO FlexScan EV3895 is een innovatieve high-end display met een geweldige resolutie en connectiviteit.

Het model is curved. Applicaties zijn op één comfortabel beeld weer te geven. Turen naar verschillende displays is daarmee verleden tijd. Het strakke design tovert de kantoor- en thuiswerkplek om tot iets prachtigs. Dit wordt verder in de hand gewerkt door een viertal USB-poorten en elegant kabelmanagement, wat resulteert in een moeiteloos, overzichtelijk bureau.

Dankzij een KVM switch geef je meerdere PC’s gemakkelijk weer. De PC’s sluit je aan, waarna je met de KVM switch vaststelt welke PC op welk moment verantwoordelijk is voor de weergave. Zo ben je in staat om de hardware van diverse apparaten via één display en werkplek te benutten.

Al met al dient de EV3895 als onderstreping van het tempo waarmee EIZO antwoorden weet te ontwikkelen op veranderende vragen. De EV3895, groot én elegant, biedt met zijn uitzonderlijke connectiviteit een one-stop shop voor de moderne professional.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie