MKB Best Choice Awards 2020: EnGenius Cloud

Redactie WINMAG Pro
EnGenius Cloud staat sterker dan ooit. De dienst omvat een cloudplatform voor de uitrol, inzage en het beheer van EnGenius’ cloud access points en switches. Een gratis dienst, waarmee zowel thuiswerkals kantoorwerkplekken eenvoudig en kostenefficiënt van een internetverbinding kunnen worden voorzien. Wij testten de totaaloplossing. Onze bijzonder positieve ervaring lees je hier.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


EnGenius Cloud | In het kort

  • EnGenius Cloud is een staalsterke netwerkbeheertool. Geschikt voor groot- én kleinzakelijke dienstverlening.


EnGenius Cloud werd ontworpen om de ongemakken van traditioneel netwerkbeheer de wereld uit te helpen. Vandaag de dag is het immers niet meer rendabel om op locatie aan te moeten schuiven om een probleem te identificeren of op te lossen. Netwerken moeten op afstand uitgebreid, geconfigureerd en beheerd kunnen worden.

Om precies daarin te voorzien, draait EnGenius Cloud volledig in de cloud. Noemen we volledig, dan menen we volledig. Waar soortgelijke diensten slechts beweren dat alles in de cloud plaatsvindt, is dit bij EnGenius daadwerkelijk het geval. Een samenwerking met Amazon Web Services maakt het mogelijk om verbondenheid te waarborgen en razendsnel op of af te schalen. Van de installatie van apparatuur tot netwerksegmentatie en inzage: niets hoeft on-premise plaats te vinden.

EnGenius Cloud is gratis bruikbaar met alle cloud access points en switches van EnGenius, waaronder de ECW220 (AP) en ECS1008P (switch). Onderaan de streep biedt de clouddienst een snelle, rendabele en effectieve manier om één of meerdere organisaties van netwerkverbinding te voorzien. We raden het platform volmondig aan. Bezoek de website voor een volledig overzicht van features en geschikte netwerkapparatuur.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie