MKB Best Choice Awards 2020: iiyama ProLite XUB2492HSN-B1

Redactie WINMAG Pro
De iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 is voor zakelijk Nederland goed nieuws. Niet vanwege de haarscherpe kwaliteit en het stijlvolle ontwerp, want dat beiden de norm zijn, bewijst iiyama al jaren.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 | In het kort

  • De iiyama ProLite is een flexibel ergonomische monitor die thuis is op elke werkplek.


Hoewel contact centers en specifieke branches al jaren dagelijks USB-webcams en -headsets gebruiken, kwamen dergelijke apparaten maar zelden op de bureau’s van een gemiddeld kantoor voor. Dat gemiddelde kantoor is veranderd. We communiceren digitaal; het aantal dagelijkse werkdevices neemt toe.

Vereenvoudig jouw werkruimte met dit stijlvolle beeldscherm met USB-C-dock; voed USB-data en laad tegelijkertijd uw laptop op vanuit de monitor. Via de RJ45 LAN aansluiting in de monitor wordt ook de laptop automatisch verbonden met het (bedrijfs-)netwerk. Dankzij een DisplayPort-uitgang breid je de desktop eenvoudig uit en creëer je met gemak een multi-monitor setup met twee of zelfs drie schermen.

De ergonomische standaard biedt een hoogteverstelling van 13cm. Met de draai- en zwenkmechanismen roteer je de monitor gemakkelijk in portretmodus. Werk je thuis, dan vermindert dit het belang van een juiste bureau of stoel. Je past de monitor simpelweg aan op het hoogteverschil en gaat vrij van nek- en rugpijn te werk.

Een vermindering van flickering en blauw licht gaan vermoeide ogen tegen. Contrast- en helderheidswaarden zijn niet alleen bijzonder hoog, maar naar wens aanpasbaar om aan jouw wensen te voldoen. Weergaven zijn van de bovenste plank en vermogend genoeg om ook fotografisch ontwerp en webdesign mogelijk te maken.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie