MKB Best Choice Awards 2020: Konftel C20Ego

Redactie WINMAG Pro
Tilburg University stelt dat thuiswerk een blijvertje is. Waar 25 procent van Nederland vóór corona aangaf thuis te willen werken, drukt dit aantal vandaag de dag tegen een merendeel aan. Daarmee blijft de waarde van communicatietools stijgen. Wij testten de Konftel C20Ego, een resultaat van de hardwareen software-innovatie die COVID-19 teweeg bracht.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Konftel C20Ego | In het kort

  • De Konftel C20Ego is een innovatief staaltje ontwikkeling binnen het UC-domein waarmee elke organisatie uit de voeten kan.


Via een One Cable Connection Hub en de daarop aangesloten onderdelen combineert Konftel glasheldere audio en 4K-video om in een handomdraai een ruimte met een scherm geschikt te maken voor online vergaderen met de eigen laptop met zelfgekozen UC-tool. Snel en simpel.

Het product is een samenstelling van de Konftel Cam20 (bijzonder compacte, lichtgewichte 4K-camera), Konftel Speakerphone (OmniSound audiokwaliteit) en Konftel OCC Hub (Once Cable Connection). Elk device is apart verkrijgbaar, maar via de C20Ego als betaalbaar pakket te koop.

De camera, het scherm en speakerphone verbind je met de OCC Hub, waarna je de OCC Hub met een enkele USB-kabel aansluit. Vervolgens gebruik je een UC-tool om glashelder en haarscherp te communiceren. Skype, Teams en tientallen andere populaire tools worden ondersteund.

Meldenswaardig is het feit dat de Konftel Ego speakerphone evengoed draadloos met PC verbindt, maar via de OCC Hub batterij-onafhankelijk te werk kan.

C20Ego is een hardware-oplossing pur sang. Software bepaal je zelf, wat in de praktijk geen beperking, maar keuzevrijheid oplevert. De One Cable Connection maakt de oplossing snel en simpel. Laat je de audiovideo over aan een gerenommeerde naam als Konftel, dan zit je gegarandeerd goed. Absolute aanrader!

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie