MKB Best Choice Awards 2020: NETGEAR AX1800 WiFi 6 Access Point

Redactie WINMAG Pro
De AX1800 WiFi 6: een compacte, lichtgewichte en kwalitatieve oplossing voor de wifi van (thuis) kantoren. Het enkele apparaat, een access point, zendt het signaal van een modem om razendsnelle verbindingen te faciliteren.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


NETGEAR AX1800 WiFi 6 Access Point | In het kort

  • NETGEAR AX1800 is een gebruiksgemakkelijke, cloud managed WiFi 6-access point voor een vlotte verbinding van thuiswerkers en kantoren.


Het model vormt een one-stop shop voor de wifiverbinding van werkplekken. De access point voorzie je via ethernet van een modemsignaal. Ondersteunen endpoints WiFi 6, dan beschik je over een wifinetwerk dat viermaal zoveel verkeer en clients toestaat dan de voorgaande standaard. Ook zijn verbinden sneller en wordt de hardware van endpoints efficiënter benut.

We benadrukken dat de AX1800 op zichzelf goed tot zijn recht komt. Tegelijkertijd staats niets je in de weg van uitbreiding. Laat de dekking te wensen over, dan creëer je een mesh-netwerk met NETGEAR’s WAX610, WAX610Y, WAC540 of WC564.

Dergelijke uitbreiding wordt vergemakkelijkt dankzij Insight-ondersteuning. De AX1800 is direct in NETGEAR’s Insight-beheersoftware toe te voegen, in te zien en te configureren. Vandaar leent de AX1800 zich uitstekend voor een inzet bij thuiswerkend personeel.

NETGEAR Insight maakt het voor de beheerder mogelijk om diverse NETGEAR-devices op diverse locaties te overzien. Netwerkproblemen zijn op afstand te identificeren en op te lossen.

Dankzij een kostenefficiënte adviesprijs en ‘out-of-the-box’ gebruiksgemak vormt de AX1800 een uitstekend middel voor de snelle, duurzame aanleg van verbindingen in kantoren en woningen. Absoluut MKB Best Choice-waardig.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie