MKB Best Choice Awards 2020: NETGEAR Orbi Pro WiFi 6

Redactie WINMAG Pro
Hoewel de eerste WiFi 6-netwerkapparatuur al meer dan een jaar terug het daglicht zag, begint de waarde van dergelijke ondersteuning juist nu uit te blinken. Moderne PC’s en smartphones worden inmiddels met WiFi 6-ondersteuning geleverd. Heb jij de netwerkapparatuur in huis die de nieuwste standaard gebruikt, dan geniet je van ongeëvenaarde snelheden. Geen beter moment om de WiFi 6-variant van NETGEAR’s Orbi Pro-lijn te bekronen. Alternatieven die zó gebruiksgemakkelijk en effectief zijn kennen we namelijk niet.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 | In het kort

  • NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 is een ongeëvenaarde oplossing voor het verlengen en versterken van een draadloos netwerk.


Een Orbi Pro-oplossing bestaat uit twee, drie of vijf mesh-apparaten en een optioneel aantal satellieten. De mesh-apparaten zenden het draadloze signaal van een modem om het bereik van een wifinetwerk te vergroten en versterken. Kantoren en huizen met meerdere verdiepingen zijn hierdoor van een betrouwbare verbinding te voorzien. Dit zet een punt achter signaalsterkte die varieert per ruimte of verdieping.

Communiceert een device met een router, dan wordt data op een bepaald kanaal uitgewisseld. Vergelijken we dergelijke kanalen met de rijstroken van een snelweg, dan staat WiFi 6 ruim acht extra rijstroken toe. WiFi 6-ondersteuning maakt het voor Orbi Pro-devices mogelijk om meerdere devices gelijktijdig van een goede verbinding te voorzien. Geen overbodige luxe, rekening houdend met het feit dat iedereen genoodzaakt wordt om thuis te werken of studeren.

Orbi Pro WiFi 6 is te beheren via NETGEAR’s Insight. Zet je Orbi Pro in om thuiswerkende medewerkers van een werkbaar netwerk te voorzien, dan is de apparatuur in een handomdraai te beheren door een IT-medewerker. Afstand speelt geen rol. Zo behoud je het overzicht, voorkom je problemen en vergemakkelijk je de installatie.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie