MKB Best Choice Awards 2020: Parallels RAS 18

Redactie WINMAG Pro
Parallels RAS stelt serviceproviders en IT-beheerders in staat om het computergebruik van eindgebruikers te centraliseren en vereenvoudigen. Met RAS lever je virtuele Windows-bureaubladen en -toepassingen onmiddellijk aan devices naar wens. Zo werkt iedereen in een bedrijfseigen omgeving, ongeacht de gebruikte endpoint.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Parallels RAS 18 | In het kort

  • Parallels RAS maakt virtualisatie toegankelijk en kostenefficiënt. Updates haken jaarrond in op veranderende werkwijzen, waardoor de oplossing met jouw bedrijf meebeweegt.


De Remote Application Server is binnen 24 uur te implementeren en te hosten via Azure, AWS of een eigen locatie. Na een implementatie kunnen medewerkers op afstand gemakkelijk, veilig en productief te werk.

RAS 18

Die snelheid en toegankelijkheid worden verder onderstreept door update 18. Eindgebruikers genieten van geautomatiseerde image-optimalisatie, wat gebruikssnelheid ten goede komt. Workloads worden efficiënter verwerkt, de hardware van een endpoint wordt beter benut en de gebruikerservaring verbetert.

Beheer

Daarbovenop introduceert update 18 wereldse verbetering voor beheerders. FSLogix Profile Containers zijn te integreren, configureren en onderhouden vanuit de Parallels RAS-console. Na een eerste configuratie dupliceer en groepeer je virtuele omgevingen in een handomdraai. Daarmee verlaagt de drempel bij het op-of afschalen en beheren van gebruikers.

Ondersteuning en optimalisatie worden vergemakkelijkt dankzij gloednieuwe sessiegegevens. Via de console evalueer je de ervaring van gebruikers op basis van oude en nieuwe parameters. Dit werkt de omgang met thuiswerkend personeel verder in de hand.

De bovengenoemde speerpunten zijn slechts een greep uit de verbetering en vernieuwing die RAS 18 teweeg brengt. Het totaalplaatje is zonder twijfel MKB Best Choice-waardig. 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie