MKB Best Choice Awards 2020: Sitefinity 13.2

Redactie WINMAG Pro
De meest populaire CMS-oplossingen van het moment zijn gebouwd op Java- en PHP-frameworks. Hoewel gebruiksgemak uitblinkt, laat integratievermogen, veiligheid en flexibiliteit te wensen over. Sitefinity doet het anders. ASP. NET is het fundament, wat tal van interessante speerpunten voor moderne, toekomstgerichte bedrijven oplevert. Met de release van 13.2 besloten wij om het innovatieve systeem met een MKB Best Choice Award te bekronen.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Sitefinity 13.2 | In het kort

  • Sitefinity 13.2 is een CMS die als geen ander inhaakt op de behoefte naar digitale versnelling, flexibiliteit en connectiviteit.


Sitefinity dient allereerst voor het maken, beheren en optimaliseren van websitecontent. Ten tweede stelt het marketing- en IT-teams in staat productiever te zijn, de inspanningen voor digitale transformatie te versnellen en de operationele efficiëntie te vergroten.

Het nieuwe normaal

Sitefinity wordt ontwikkeld door Progress. SCOS Software distribueert de oplossing in de Benelux.

Met de nieuwe release, 13.2, biedt Progress de mogelijkheden voor het creëren van gepersonaliseerde digitale ervaringen op basis van cognitieve en datagedreven inzichten. Onmisbaar in de huidige zakelijke realiteit. Organisaties worden genoodzaakt om technologieën te gebruiken voor de verbinding met klanten, partners en werknemers. Iedereen die eerder vertrouwde op live-evenementen of fysieke handel, moet de prioriteiten voor digitale transformatie onmiddellijk versnellen. Daar komt Sitefinity bij tegemoet.

Met het CMS lever je naadloze ervaringen die eenvoudig op- en afgeschaald kunnen worden om aan onvoorspelbare wendingen te voldoen. Inhoud is via API’s uit te breiden over omnichannel-contactpunten. Klantbelevingen zijn te optimaliseren met behulp van data uit verschillende silo’s. Deze data is vervolgens via e-commerce in waarde om te zetten. Pluspunten verschillen, maar zijn stuk voor stuk cruciale oplossingen voor uitdagingen die nog geen jaar terug onvoorstelbaar leken.

Sitefinity insight

Progress Sitefinity is zowel on-premise als in de cloud te hosten. Exclusief aan de cloud daarentegen, is Sitefinity Insight.

De optionele analyse- en projectmanagement-software wordt op Azure gehost. Daarmee is Progress één van de eerste ontwikkelaars die de ultramoderne DevOps-diensten van Azure in haar platform integreert.

Sitefinity Insight helpt bij het optimaliseren van marketing- en ontwikkelingskosten. Dankzij een scala aan Azure-functies stel je ontwikkelaars in staat om zich op digitale ervaringen te richten, zonder zorgen over de ondersteunende infrastructuur.

Hoewel het absoluut mogelijk is om Sitefinity zonder Sitefinity Insight te gebruiken, slaagden eerdere gebruikers erin om binnen 10 werkdagen draaiende te zijn en de laadtijden van webpagina’s met 66 procent te verlagen. Het laatste is een voorbeeld van de geweldige verbeteringen die Sitefinity Insight kan opbrengen.

In de Benelux wordt Sitefinity Insight - evenals Sitefinity - door SCOS Software aangeboden.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie