MKB Best Choice Awards 2020: STRATO WordPress Hosting Basic

Redactie WINMAG Pro
‘Faster. Better. STRATO.’ Misschien heb je de slogan reeds voorbij zien komen. Scooter-frontman en Duitse technolegende H.P. Baxxter schreeuwt in STRATO's commercial de longen uit zijn lijf. Zijn enthousiasme doet deugd. Wij weten immers al jaren dat het Duitse hostingbedrijf in uitzonderlijk voordelige, effectieve en gemakkelijke hosting voorziet.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


STRATO WordPress Hosting Basic | In het kort


Via haar datacentra in Duitsland biedt STRATO tal van oplossingen rondom hosting en storage. Hoewel webhosting een sleutelrol speelt, staat STRATO’s architectuur een scala aan diensten toe. Van Office 365 en mail tot cloud storage en VPS: over de volledige dienstverlening kunnen we een boekwerk vol schrijven.

Veel voor weinig

Via WordPress Hosting Basic ontvang je voor € 1,- per maand alles wat benodigd is voor het ontwerpen en draaiende houden van een website. De prijs valt op. Nu denk je misschien: hier zit een addertje onder het gras? Maar dat addertje is er niet. Bij het hosten van een kleinzakelijke omgeving kom je niets te kort. STRATO WordPress Hosting Basic wordt met één domeinnaam - inclusief SSL-certificaat - geleverd. Met 15GB aan webspace en twee SSD-databases heb je ruim voldoende capaciteit voor een persoonlijke of bedrijfswebsite. 30GB aan mailspace doet STRATO erbij.

Features als ‘1-klik-veiligheid’ en ‘1-klik-testomgeving’ schroeven de security en continuïteit van jouw website in een handomdraai op. ‘1-klik-veiligheid’ maakt het mogelijk om de belangrijkste veiligheidsplug-ins in één rits te installeren. ‘1-kliktestomgevingen’ stelt je in staat om binnen enkele seconden een testomgeving te creëren voor het veilig testen van wijzigingen.

De breedte van STRATO’s dienstverlening heeft geen invloed op het gebruiksgemak van elke individuele dienst. Neem je een hostingpakket af, dan log je in de klantenlogin in en beland je in een vertrouwde omgeving. Vanuit daar is elk pakket intuïtief te gebruiken. Zo navigeer je vanaf hetzelfde startpunt naar jouw WordPress-omgeving en domein- of mailbeheer.

Schaalbaar en veiligheid

Wil je ooit opschalen naar een pakket dat honderdduizenden bezoekers per maand toestaat, dan verandert dat niets aan jouw workflow. Hetzelfde geldt op het moment dat je het groeiende bedrijf van cloudopslag wilt voorzien. Een clouddienst als STRATO HiDrive heeft een compleet andere functie, maar is vanuit dezelfde omgeving te bedienen.

Testomgeving

Heb je ervaring met websitebeheer, dan weet je dat een enkele CMS-update grootse gevolgen kan hebben. Zeker in het geval van WordPress-omgevingen die uit diverse plug-ins en custom toevoegingen bestaan. Om het verlies van functies en het helse karwei van troubleshooting ná een live update te voorkomen, maakt STRATO het mogelijk om met één muisklik een testomgeving aan te maken. Via een overzichtelijk dashboard dupliceer je een live omgeving en pas je updates allereerst risicovrij toe. Loop je tegen een probleem aan, dan los je dit schadevrij op. Pas daarna update je de live website.

Onderaan de streep

We zijn te spreken over WordPress Hosting Basic. Het kostenefficiënte pakket is in een handomdraai in te zetten en biedt functies die normaal weggelegd zijn voor gebruikers van duurdere pakketten. Schaalbaar, extreem voordelig en werkelijk door iedereen inzetbaar: een absolute favoriet.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie