MKB Best Choice Awards 2020: Synology DS720+

Redactie WINMAG Pro
Samen met de DS420+, DS220+ en DS920+ behoort de DS720+ tot een nieuwe generatie storageoplossingen van Synology. De DS720+ is een prettige oplossing voor organisaties met behoefte aan een vermogend, kostenefficiënt en schaalbaar systeem.

Dit product ontving een MKB Best Choice Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.


Synology | In het kort

  • De Synology DS720+ is een topoplossing voor midden-en kleinbedrijven met behoefte aan on-premise storage.

Het model heeft twee geïntegreerde bays. Mocht dit systeem na verloop van tijd toch te weinig mogelijkheden voor opslag bieden, dan is dat middels de expansieunit DX517 op te lossen. Dit device voegt vijf extra bays toe, wat resulteert in meer dan honderd TB aan extra capaciteit. De NAS wordt geleverd met een quadcore-CPU, 2GB DDR4- werkgeheugen en twee M.2 SSD-ports voor NVMe caching.

Office-, server- en (zelfs) surveillance-functionaliteit wordt dankzij Synology software gefaciliteerd. VPN, Synology Drive, Office en Chat zijn enkele voorbeelden van de tientallen applicaties die met een Synology NAS meegeleverd worden. Synology’s bedrijfssoftware is volwaardig, wordt regelmatig geüpdatet en draait beter dan ooit op de nieuwe NAS-systemen. Dat maakt de keuze voor de DS720+ een goede investering.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie