MKB Best Choice Awards: Canon DR-M1060

Redactie WINMAG Pro
Ondanks dat we steeds vaker digitaal werken, lijkt aan de papierstroom op kantoor maar geen einde te komen. Bedrijven zetten daarom steeds vaker scanners in om hun papierwinkel om te zetten in digitale documenten. Canon biedt ondernemers met de DR-M1060 een compacte bureauscanner, waarmee het mogelijk is om A3-documenten te scannen.

Compacte bureauscanner

Met de DR-M1060 is het Canon gelukt om een compacte bureauscanner te maken die A3-formaat kan scannen en tegelijkertijd licht is, compact is en op elk bureau past. De Canon DR-M1060 heeft een invoerbak voor 60 pagina’s om snel en automatisch vele documenten achter elkaar te kunnen scannen. Met de snelheid is het dik in orde: wil je bijvoorbeeld een stapel dubbelzijdige A4-tjes digitaliseren, dan kan dat met een snelheid van 120 ipm (impressions per minute).

Robuuste scanner

Het is een robuuste scanner waarmee per dag maximaal maar liefst 7500 scans kunt maken. De scanner werkt snel, soepel, stil en zonder onderbrekingen. Door statische elektriciteit kan het gebeuren dat vellen papier aan elkaar blijven kleven. Op het moment dat twee vellen tegelijkertijd door de scanner worden opgepakt, krijg je automatisch een melding.

Software voor de Canon DR-M1060

Canon levert bij aankoop twee cd-roms met drivers en handige scansoftware. Met de programma’s CapturePefect 3.1 en CaptureOnTouch kun je gemakkelijk en snel documenten scannen. Wie een snelle en compacte A3-scanner zoekt, doet met de Canon DR-M1060 een goede aankoop. Canon levert bij de scanner een uitgebreide softwarebundel, zodat je direct aan de slag kunt.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie