MKB Proof 2017: Hostnet Webhosting Pro

Redactie WINMAG Pro
Wij gingen aan de slag met Webhosting Pro van Hostnet om een eigen website te maken. Voor iedereen die handig is met code en zijn hand niet omdraait voor het maken van een mooie, goedwerkende website is het natuurlijk mogelijk om met enkele klikken zijn creatie online te zetten.

Voor wie hier wat minder goed in is, is het ook mogelijk om door middel van verschillende bekende apps zoals Joomla, Drupal en WordPress binnen een paar minuten een mooie website online te zetten. Met één klik installeer je de app, waarna je via de bekende, vertrouwde interface van de apps jouw site kan inrichten zoals jij dat wilt. Heb je een app geïnstalleerd, dan controleert Hostnet automatisch of er nieuwe updates zijn die je ook weer met één muisklik kan installeren zodat je er altijd verzekerd van kan zijn dat jouw website soepel blijft draaien en jouw bezoekers geen veiligheidsrisico lopen.

Naast de bekende apps om een website te bouwen kan dit ook met de Website Maker van Hostnet zelf. Ook deze app is met één klik te installeren waarna je met een prachtige visuele interface op een intuïtieve wijze een schitterende website kan maken.

Uiteraard wil je als bedrijf dat mensen niet één keer je website bezoeken en je daarna helemaal vergeten. Daarom kan je bij Webhosting Pro en Webhosting Plus gratis CakeMail gebruiken. Met CakeMail kan je zeer eenvoudig een e-mailmarketingcampagne opzetten en onderhouden. Met een paar klikken draai je een professionele nieuwsbrief of promotionele e-mail in elkaar waarmee je al potentiele klanten op de hoogte kan houden van spannende aanbiedingen en spectaculair nieuws.

Prijs:
vanaf € 4,- per maand (Webhosting Start)
Info: hostnet.nl

+ Snel een website up-and-running
+ Met Cakemail zet je een eigen e-mailmarketingcampagne op
+ Zowel voor beginners als gevorderden

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie