Zonder kopzorgen je BTW-aangifte geregeld

MKB Proof 2017: InformerOnline

Redactie WINMAG Pro
Als ondernemer blijft de relatie met de Belastingdienst wat wankel. Niet dat BTW afdragen het probleem is, maar het ingewikkelde proces wat hieraan vooraf gaat is dat wél. Dat is echter verleden tijd met InformerOnline.

Dit online boekhoudsoftwarepakket maakt het mogelijk de berekening van BTW over inkomende en uitgaande facturen bijna volautomatisch te verwerken. Per factuur plaatst de software het af te dragen bedrag automatisch op de juiste plek op de aangifte met berekeningen die op de achtergrond worden uitgevoerd. Als ondernemer heb je hier dus geen omkijken naar.

Is het eenmaal tijd om de aangifte naar de Belastingdienst te versturen, dan laat de software dit tijdig weten middels notificaties. De aangifte is uiteraard volledig in te zien en te controleren en elk bedrag is bedrag met enkele muisklikken te herleiden tot de bron. Tevens kent de software een suppletiefunctie wanneer er correcties in de aangifte moeten worden aangebracht en biedt InformerOnline je ook de mogelijkheid je ICP op te geven wanneer je zaken in het buitenland doet.

Op de aangifte worden afwijkingen automatisch geconstateerd en wordt je hiervan op de hoogte gebracht zodat je er zeker van bent dat de aangifte klopt. Aangiftes verzend je vervolgens met een enkele muisklik naar de Belastingdienst dankzij een directe verbinding met InformerOnline. Het boekhoudpakket maakt het hiermee voor elke ondernemer mogelijk zelf de aangifte te doen zonder de ingewikkelde regelgeving en berekeningen die hierbij normaliter komen kijken. Daarmee maakt InformerOnline het voor elke ondernemer mogelijk om zelf de BTW-aangifte te doen wat uiteindelijk behoorlijk wat geld kan besparen.

Prijs:
vanaf € 10,- per maand
Info: informer.nl

+ Je BTW, suppletie en ICP automatisch berekend
+ Directe verbinding met de belastingdienst
+ Bespaart je als ondernemer veel geld door zelf de aangifte te kunnen doen

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie