Alles voor bedrijfssoftware en e-commerce in één pakket

MKB Proof 2017: Logic4 Commerce Suite

Redactie WINMAG Pro
De gemiddelde onderneming gebruikt zo’n zes of meer softwarepakketten van verschillende aanbieders. Al dan niet aan elkaar geknoopt met koppelingen. De keus uit aanbieders is groot, dus hoe zorg je dat het een gestroomlijnd geheel wordt?

Logic4 springt in op de problemen die veel ondernemers ervaren met hun huidige software en koppelingen. Het bedrijf helpt handelsorganisaties door alle interne processen onder te brengen in één centraal softwarepakket. De aanbieder richt zich hiermee op (middel)grote organisaties (10-100+ FTE) binnen de groothandel en retail. Met name de combinatie van bricks en clicks en het integreren van online met offline kanalen is een sterk focuspunt.

Beste van beide werelden

De Commerce Suite is een volwaardig webshopplatform en een compleet ERP-bedrijfssoftware pakket in één. Het vervangt alle losse systemen voor artikelinformatie, CRM, kassa, orderverwerking, voorraadbeheer, orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie, webshop en noem maar op. De volledige integratie tussen frontoffice en backoffice maakt de Logic4 Commerce suite een enorm krachtig systeem. Een bestelling vanuit de webshop rolt zo de boekhouding binnen. Met een paar klikken kunnen de orderpickers in het magazijn ermee aan de slag en is de voorraad automatisch bijgewerkt. Prijswijzigingen staan vliegensvlug zowel online als in het kassasysteem. De Logic4 Commerce Suite is daarom een totaaloplossing voor organisaties die het beste van beide werelden willen.

Kwaliteit gegarandeerd

Logic4 is geen reseller, maar ontwikkelt de Commerce Suite in eigen huis. Ze bieden het pakket aan als Software as a Service (SaaS). Hosting, beveiliging en updates neemt het bedrijf op zich. Zelf hosten is geen optie, omdat Logic4 in dat geval de kwaliteit en beveiliging voor de eindgebruiker niet meer kan garanderen. Om dezelfde reden maken ze alleen webshops met een SSL-certificaat. Klanten van Logic4 krijgen iedere maand een aantal uren cadeau die ze kunnen inzetten voor doorontwikkeling. Dit crowdfundingplatform wordt ook daadwerkelijk actief gebruikt. Zo laat Logic4 haar klanten meebeslissen over doorontwikkeling van de software die voor een groeiend aantal organisaties de draaiende motor van het bedrijf is.

Prijs: op aanvraag
Info: logic4.nl

+ Volledig pakket voor ERP-bedrijfssoftware en e-commerce
+ Verkoop, administratie, logistiek en financiën op een centrale plek
+ Hosting, beveiliging en doorontwikkeling zijn standaard inbegrepen

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie