MKB Proof Awards 2020: Jortt Plus

Redactie WINMAG Pro
Dat de rol van een boekhouder gaat verdwijnen in de toekomst is een feit. Wanneer dat gaat gebeuren was nog de vraag. Jortt introduceert nu de geautomatiseerde boekhouder: Boekhouder Jortt. Deze boekhouder doet tot 99 procent van de boekhouding volledig automatisch. En dan gaat het niet alleen om het boeken van bonnen, maar ook over de complexe boekhoudkundige zaken, zoals het afschrijven van bedrijfsmiddelen, het afsluiten van het jaar, en het opstellen van de jaarrekening.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort

  • Jortt automatiseert boekhouding tot 99 procent, leest banktransacties automatisch in en maakt de btw-aangifte en jaarrekening zo makkelijk als mogelijk.

Boekhouder Jortt heeft aan alleen de bijen afschrijvingen van de bank nodig om de boekhouding te automatiseren. Deze bankgegevens worden door Jortt realtime ingelezen. Boekhouder Jortt maakt daar dan gelijk een boeking van. Meestal is een boeking binnen 20 seconden verwerkt na het doen van een betaling. Zonder dat er een menselijke handeling aan te pas is gekomen.

Daarnaast zorgt Boekhouder Jortt voor de btw-aangifte. De te betalen of ontvangen btw is altijd zichtbaar. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. De btw-aangifte verstuur je met een druk op de knop. Achteraf wijzigingen doorvoeren? Ook een suppletie wordt door Jortt opgesteld en verstuurd.

Met deze verregaande automatisering loopt Jortt minimaal 5 jaar voor op de traditionele boekhoudsoftware. Boekhouder Jortt is daarmee een serieuze vervanger van de menselijke boekhouder

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie