MKB Proof Awards 2020: MOVEit 2020

Redactie WINMAG Pro
Hoe wordt gevoelige informatie vanaf een thuiswerkplek verzonden? Het delen van data via mail vanaf een remote werkplek is niet veilig genoeg. Op kantoor was het de firewall die voldoende bescherming bood voor het onderling delen van gevoelige informatie. Maar de wereld is veranderd. En zonder goede bescherming, kan bedrijfskritische informatie in verkeerde handen vallen.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

In het kort


Progress | Ipswitch MOVEit is een direct bruikbare, optimale oplossing voor een thuiswerkplek met beveiligde e-mail en filesharing. De software biedt het beste van twee werelden: volledige functionaliteit van MOVEit Transfer en het gemak van een op cloud gebaseerde omgeving.

Voor het veilig delen van data in de cloud biedt MOVEit Cloud Secure File Sharing. Medewerkers kunnen hiermee gebruik maken van een veilige oplossing voor het delen van bestanden die net zo eenvoudig te gebruiken is als e-mail of andere Dropbox-achtige clouddiensten.

De tool leent zich als snelle en betrouwbare manier voor thuiswerkplekken. MOVEit Cloud is direct in te zetten door integratie met Active Directory en door het gebruik van een plug-in via Microsoft Outlook voor het veilig versturen van documenten via de eigen bedrijfs e-mail.

Gebruikers kunnen via hun mobiele apparaat veilig informatie uploaden en gegevens thuis of onderweg bekijken, zonder dat de veiligheid of naleving van regels in het geding komt.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie