MKB Proof Awards 2020: WhatsUp Gold 2020

Redactie WINMAG Pro
Progress® WhatsUp® Gold 2020 is een krachtige netwerkmonitoringoplossing die problemen in het netwerk voortijdig detecteert en de bandbreedte voor kritieke apps en services bewaakt. SCOS Software is de Benelux-distributeur van WhatsUp Gold 2020 en gaf ons de mogelijkheid om de oplossing uitgebreid onder de loep te nemen. Dit is onze bijzonder positieve ervaring.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

    In het kort

  • WhatsUp Gold brengt zelfs de meest diverse netwerken snel en inzichtelijk in kaart. Via de monitoringtool ga je onafhankelijk, veilig en efficiënt te werk.     

WhatsUp Gold kan iedere mix van apparaten monitoren, waaronder draadloze controllers, Access Points, servers, VM’s, switches, routers, firewalls, applicaties, printers, netwerkverkeer en configuraties in Windows-, LAMP- en Java-omgevingen.

De oplossing toont hoe alle devices binnen het netwerk verbonden zijn en reageert dynamisch op interacties. Door eenvoudig op een apparaat te klikken wordt direct toegang verkregen tot een uitgebreide hoeveelheid aan relevante gegevens, netwerkbewakings-instellingen en -rapporten.

Naast de interactieve kaarten zijn er verschillende dashboards beschikbaar, bijvoorbeeld voor Network Traffic Analysis en Application Monitoring.

Voor het management en gebruikers biedt WhatsUp Gold vele mogelijkheden voor gepersonaliseerde rapportages. Tevens is WhatsUp Gold App beschikbaar voor Android en iOS, zodat systeembeheerders eenvoudig de status van een apparaat binnen het WhatsUp Gold-netwerk kunnen raadplegen via een tablet of smartphone.

We raden de tool volmondig aan. Waar je bij een monitoringoplossing van deze kwaliteit normaliter overgelaten bent aan de eenzijdige netwerkapparatuur van een enkele fabrikant, weet WhatsUp Gold diverse netwerkonderdelen snel en inzichtelijk beheersbaar te maken. De oplossing leent zich bij uitstek voor dienstverleners die regelmatig met enorm diverse infrastructuren te maken krijgen. Of beheerders die ernaar streven om verouderde bedrijfsnetwerken voor eens en altijd te updaten.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie