MKB Proof Awards 2020: TSTC

Redactie WINMAG Pro
Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakte onlangs bekend dat omscholing een kernonderdeel van het tweede corona-steunpakket is. De regeling, ‘NL leert door’, is 1 juli van start gegaan. Werklozen krijgen hiermee de gelegenheid om zich om te scholen naar beroepen waar in de nabije toekomst veel behoefte aan is. Het UWV brengt dergelijke ‘kansberoepen’ in kaart. ICT wordt nadrukkelijk vertegenwoordigd. Onder andere ICT-, security-, audit- en privacy-trainingen van een opleider als TSTC komen binnen handbereik te liggen. En dat is bijzonder goed nieuws.

Dit product ontving een MKB Proof Award. Dergelijke awards worden jaarlijks door de redacties van WINMAG Pro en ondernemersplatform Baaz toebedeeld aan producten en diensten die een uitzonderlijke oplossing voor het moderne MKB bieden. De awards verschijnen allereerst in een speciaal magazine, gevolgd door een toevoeging in dit online overzicht.

    In het kort


Regeling ‘NL leert door’ is niet alleen bestemd voor werknemers in de sectoren die getroffen zijn, maar ook voor flexwerkers en zzp’ers die geen opdrachten meer krijgen. Is je werkgever getroffen door deze crisis of ben je hier zelf de dupe van, dan is deze regeling voor jou bestemd.

9,1 miljoen Nederlanders komen in aanmerking voor ontwikkeladvies en vergoedingen van tot € 1.100,- voor vakgerichte trainingen die te maken hebben met kansberoepen. Onder die kansberoepen vind je securityspecialist, netwerkbeheerder, ICT-architect, Java/C#/ PHP-programmeur, testdeveloper en BIspecialist.

Voor een groot aantal van deze beroepen kan je bij TSTC terecht. De specialist in ICT-, security- en privacy-opleidingen heeft meer dan 20 jaar ervaring met omscholing. Opleidingspaden worden met zorg samengesteld, waardoor je - onafhankelijk van startniveau en achtergrond - aan de juiste certificering en kennis wordt geholpen.

TSTC

‘NL leert door’ is een prachtige kans om met TSTC kennis te maken. Maar het brede trainingsaanbod is absoluut niet alleen voor werklozen weggelegd. De praktijkgerichte aanpak, individuele begeleiding en slagingsgarantie zijn interessant voor iedereen die naar een nog sterkere toekomst in de ICT streeft. Dát heeft TSTC in de afgelopen 20 jaar wel bewezen.

Al sinds de eerste jaren van grootschalige IT in Nederland vormt de opleider een fundament voor bij- en omscholende professionals. Trainingen bij TSTC worden door klanten beoordeeld met een 8.8, het hoogste gemiddelde cijfer in de sector.

Service

Sinds 2 juni geeft TSTC weer klassikaal les. Tegelijkertijd blijft het online bijwonen van de klassikale training nog een optie. Ben je onlangs ziek geweest, val je in een risicogroep of bevalt online je gewoon erg goed, dan denkt de opleider met je mee. Bovendien hanteert TSTC een tevredenheidsgarantie, wat zich uitdrukt met de mogelijkheid om een training naar wens opnieuw te volgen.

Hoewel we TSTC volmondig aanraden, hoef je niet van ons uit te gaan. Weet een opleider zich al 20 jaar in een snel veranderend landschap te handhaven, dan zegt die prestatie eigenlijk al genoeg. TSTC is hier om te blijven. En dat is aan niets minder dan een rotsvaste dienstverlening te danken.

Dreig je jouw baan kwijt te raken, heb je een WW/WIAuitkering of wil je simpelweg bijleren voor een zekerdere toekomst, dan neem je contact op via de website.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie