MKB Proof Award 2022: EIZO FlexScan EV2781

Redactie WINMAG Pro
Met de FlexScan EV2781 presenteert EIZO een duurzame 27-inch IPS-monitor die met USB-C-connectiviteit en een uitstekende beeldkwaliteit de productiviteit op elke werkplek bevordert.

De nieuwste toevoeging aan EIZO's groeiende assortiment zakelijke monitoren laat zien hoe goed moderne connectiviteit eruitziet. Met een WQHD-resolutie van 2.560 x 1.440 pixels biedt de 27-inch IPS-monitor 1,8 keer meer pixels dan conventionele Full HD-schermen, waardoor het eenvoudiger wordt om met meerdere applicaties naast elkaar te werken. Bovenal past de EIZO FlexScan EV2781 in elke werkomgeving. De USB-C-interface zorgt ervoor dat beeld- en audiosignalen en gegevens worden overgedragen - als ook een power delivery van maximaal 70 watt. Nog meer aansluitmogelijkheden worden geboden door de DisplayPort- en HDMI-ingangen en vier USB downstream-poorten.

Ideaal voor flexwerkers

Door zijn grote flexibiliteit past de EIZO FlexScan EV2781 op elke werkplek - of het nu gaat om een kantoorwerkplek, het thuiskantoor of een flexwerkplek. De monitor is ook uitermate geschikt voor omgevingen waarin meerdere computers worden gebruikt. De Picture-by-Picture modus maakt hier desgewenst zelfs de gelijktijdige weergave van twee signaalbronnen mogelijk en vereenvoudigt zo bijvoorbeeld de omschakeling tussen werk- en privé-computers op de thuiswerkplek.

De veelzijdige voet van de FlexScan EV2781 zorgt bovendien voor een bijzonder hoge ergonomie. De monitor kan flexibel worden gedraaid, omhoog en omlaag worden versteld, roteren en kantelen om aan persoonlijke behoeften te voldoen. Samen met de automatische helderheidsregeling Auto EcoView, een effectieve antireflecterende coating, een flikkervrij scherm en geoptimaliseerde beeldmodi is de monitor ook bij langdurig gebruik prettig voor de ogen en helpt hij ongemakkelijke houdingen te voorkomen. Dit maakt productief werken op de FlexScan EV2781 een genot.

Duurzaam product, milieuvriendelijke verpakking

EIZO hecht evenveel waarde aan milieubescherming en duurzaamheid als aan ergonomie. Daarom is de FlexScan EV2781 gemaakt van 61 procent gerecycled plastic. In plaats van polystyreen houdt gegoten cellulose de monitor stevig in de verpakking, en de bijgeleverde kabels zitten in cellulose doeken in plaats van plastic zakjes. Bovendien is de FlexScan EV2781 gecertificeerd volgens wereldwijde duurzaamheidsnormen, zoals TCO Certified Generation 9, EPEAT en EnergyStar.

Daarmee onderstreept EIZO zijn claim als specialist voor beeldweergave voor wie moderne techniek net zo belangrijk is als verantwoord handelen, duurzaamheid en productleven. EIZO geeft dan ook vijf jaar garantie op de EV2781.

EIZO, EIZO FlexScan EV2781, MKB Proof Award, MKB Proof, MKB Proof 2022, hardware
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie