MKB Proof Award 2022: FortiAnalyzer

Redactie WINMAG Pro
FortiAnalyzer is een krachtig logbeheer-, analyse- en rapportageplatform dat organisaties een enkele console biedt voor het beheren, automatiseren, orkestreren en reageren.

Hierdoor worden beveiligingsoperaties, proactieve identificatie, het herstellen van risico’s en volledige zichtbaarheid van het gehele aanvalslandschap eenvoudiger gemaakt, onafhankelijk van hoe groot het bedrijf is.

De FortiAnalyzer is geïntegreerd met de Fortinet Security Fabric. Dit creëert geavanceerde mogelijkheden zoals het detecteren van bedreigingen, gecentraliseerde beveiligingsanalyse, end-to-end bewustzijn en controle over de beveiliging. Hierdoor kan de IT-afdeling bedreigingen makkelijker identificeren en verminderen, nog voordat er een inbreuk kan plaatsvinden.

Met FortiAnalyzer vereenvoudig je de volgende toepassingen binnen security:

  • Het vormgeven van beveiligingstools, mensen en processen voor een gestroomlijnde uitvoering van taken en workflows, analyse en reactie van incidenten. Niet alleen de detectie van bedreigingen wordt versneld, ook het onderzoeken van de incidenten wordt vereenvoudigd.
  • Het automatiseren van de workflows van IT-medewerkers.Hierdoor wordt het reactievermogen op kritieke waarschuwingen binnen de beveiliging versneld.
  • Het in realtime reageren op netwerkbeveiligingsaanvallen, kwetsbaarheden en waarschuwingen voor mogelijke aanvallen. Dit kan door het verkrijgen van informatie over de dreiging, gebeurtenis correlatie, monitoring, waarschuwingen en een rapportage die tactische respons en herstel mogelijk maakt.

Er zijn zeven Fortinet oplossingen verkrijgbaar die FortiAnalyzer geïntegreerd hebben, ieder met verschillende capaciteit en maximum aantal verbonden apparaten.

In het kort

  • FortiAnalyzer is een ideale alles-in-1-oplossing voor IT-afdelingen van elke grootte.

INFO: fortinet.com

MKB Proof Award 2022, Fortinet, MKB Proof 2022, FortiAnalyzer, IT
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie