MKB Proof Award 2022: Zivver

Redactie WINMAG Pro
Zivver is een dienstverlener die eigen slimme oplossingen op het gebied van mail en file transfers integreert in al bestaande oplossingen.

Met andere woorden: je kunt bij hun terecht voor het afnemen van hun oplossing om te integreren in bijvoorbeeld je Office 365-pakket of Gmail. Verder biedt het bedrijf een eigen zeer veilige file transferdienst aan waar je tot aan 5TB kunt verzenden. Tot zover is er geen andere dienst ter wereld die een dergelijke transfer oplossing biedt.

De diensten die we noemen zijn in principe niets nieuws, de integratie met de oplossingen van Zivver en die zorg dragen voor de veiligheid zijn dat wél. Zo biedt Zivver out of de box diverse opties om je mailverkeer te beveiligen. Denk hierbij aan versleutelde e-mail, of multi-factor authenticatie bij de ontvanger en TLS-encryptie bij het versturen. Dit is trouwens naar wens in- en uit te schakelen.

Niet enkel bij het versturen en het openen van mail is gedacht aan veiligheid, ook het schrijven en versturen van informatie zelf kan aan de veiligheidsmeetlat voor verzenden gelegd worden. Zo kent Zivver machine learning-integratie en leert de oplossing de semantische inhoud van je mails te herkennen, waaronder potentieel gevoelige informatie en houdt de mail, als wenselijk, tegen.

Het is eigenlijk gek dat de diensten van Zivver nog niet op grotere schaal een standaard zijn. We zijn toch vooral reactief aan het beveiligen terwijl voorkomen van hacks en datalekken het meest wenselijk zijn. Zivver biedt met haar oplossingen precies dat, en is bovendien schaalbaar. Je haalt er geen tool mee in huis, maar de beveiliging waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had.

In het kort

  • Met Zivver ben je zeker van meerlaagse beveiliging en machine learning die versturen van gevoelige informatie beschermt.

Info: zivver.com/nl/

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie