MKB Proof Awards 2019: Altaro Office 365 Backup

Redactie WINMAG Pro
Altaro introduceerde onlangs Altaro Office 365 Backup. Een waardige toevoeging aan een gerenommeerd repertoire. Velen zijn bekend met de kwalitatieve VM back-upoplossing voor Hyper V en VMware. Op eenzelfde kwaliteit rust de nieuwe Office 365 back-upoplossing, zo blijkt na onze uitgebreide test.

In het verleden testten we Altaro VM Backup. De configuratie bleek modern: snel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Altaro Office 365 Backup doet op dat gebied niet onder. De software draait in de cloud en is bereikbaar vanuit de browser. Na een koppeling van het Office 365-organisatieaccount (enkele login en akkoord) ben je gereed.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Altaro verzorgt de back-ups automatisch, plannen hoeft niet. E-mails en bijlagen, kalenders, contacten en (gezamenlijke) inboxes vallen onder de mogelijkheden. Back-ups worden gemaakt en opgeslagen in de cloud vanaf het moment dat de configuratie is voltooid. Voor zowel het herstellen van enkele e-mails als volledige mailboxen kies je een Office 365-account, een gebruiker en een kopie in de gewenste periode. Ondersteuning voor OneDrive- en SharePoint-gebruikers wordt in Q3 geïntroduceerd.

Info | Altaro Office 365 Backup

In het kort

  • + Vlotte configuratie, vlot beheer
  • + Gebruiksgemak komt resell tegemoet
  • + Geen alternatief, maar aanvulling van Office 365
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie