MKB Proof Awards 2019: Argeweb Webhosting Compleet

Redactie WINMAG Pro
Concurreren anno 2019 staat gelijk aan een online aanwezigheid. De snelheid van een website en de online bereikbaarheid van jouw bedrijf is grotendeels afhankelijk van een kwalitatieve hosting provider. Het beheer en onderhoud dient zo weinig tijd als mogelijk te kosten: alle energie, tijd en geld die overblijft voor corebusiness is directe winst. Argeweb komt met pakket Compleet tegemoet: voor een scherp maandelijks tarief ontvang je de mogelijkheid om zorgeloos website en e-mail te faciliteren.

Afname van een webhostingpakket is in wezen het huren van een server. Voor een maandelijkse prijs ontvang je de hardware en software die komt kijken bij het opslaan, managen en veiligstellen van websitedata en het communiceren via e-mail. Argeweb biedt met pakket Compleet 100 mailadressen, 50GB aan SSD-opslag (voor het opslaan van data als tekstdocumenten, afbeeldingen en video’s), 250GB aan dataverkeer, het eerste jaar een gratis domeinnaam en installatie van een content managementsysteem (CMS) naar wens. Een SSL-certificaat is optioneel, daarmee wordt jouw website veilig geacht en ontvang je het bekende slotje en HTTPS in de URL.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

De bovengenoemde specificaties zijn in één regel te vertalen naar de praktijk. Webhosting Compleet stelt je in staat om zonder zorgen over limitatie jouw website te ontwerpen en managen naar wens, medewerkers te voorzien van e-mail en alle data veilig te houden met behulp van back-ups en antivirustoepassingen. Argeweb stelt service voorop. Bij vragen krijg je de aandacht die jij nodig hebt. Argeweb begrijpt het feit dat niet iedereen een IT-achtergrond heeft en adviseert op maat.

Info | Argeweb Webosting Compleet

In het kort

  • + Uitstekende bereikbaarheid en service
  • + Schaalbaarheid staat centraal
  • + Inclusief e-mail spamfilter en back-uptool
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie