MKB Proof Awards 2019: Chromebook Spin 13

Redactie WINMAG Pro
De Acer Chromebook Spin 13: een premium apparaat dat beschikt over een indrukwekkend design en gebruiksvriendelijkheid voorop stelt. Wat betreft keuzes qua 2-in-1’s met Chrome OS – een topper.

Het model is uitgerust met een 13,5”-display en heeft geen 16:9-, maar een 3:2-verhouding. Die designkeuze komt tegemoet wanneer weergave ertoe doet, bijvoorbeeld bij on-the-go documentverwerking en het kijken van series of films. Als 2-in-1, ofwel convertible, schakelt het model met gemak over naar een tabletmodus, waarna de display, een touchscreen, gebruikt kan worden voor de bediening.

Flexibel

Met regelmaat halen we de BYOD-trend (Bring Your Own Device) aan. Met goede reden. De Spin 13 levert meerwaarde, omdat deze zowel voor werk- als thuisgebruik schikt. Medewerkers halen gegarandeerd de investering eruit, omdat het apparaat uiteenlopende wensen vervult, van een film op de bank tot het draaien van een gigantische Excelsheet. De display levert haarscherp beeld (2256x1504, QHD) en een brede kijkhoek staat comfortabele werkposities toe. De Spin 13 wordt geleverd met een touch-pen, waarmee ook grafische werkzaamheden mogelijk zijn.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Het model bevat een 8th Gen Intel Core 2,2Ghz-processor, UHD Graphics 620-kaart en 4GB aan werkgeheugen. Uniek, want weinig Chrome OS-devices kunnen voor zulke uiteenlopende taken gebruikt worden. Een waardevolle investering; een welverdiende MKB Proof Award.

Info | Chromebook Spin 13

In het kort

  • BYOD-waardig
  • Krachtige hardware
  • 2-in-1
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie