MKB Proof Awards 2019: dean onepro

Het ISDN-netwerk verdwijnt op 1 september 2019. Bedrijven die momenteel nog gebruikmaken van het analoge netwerk, zijn aan vernieuwing toe. Deze groeiende vraag maakt een kwalitatieve communicatieoplossing met het uur belangrijker. Geen betere timing om een blik te werpen op de cloud-telefonie die dean one biedt.

In één regel biedt dean onepro een complete, in de cloud gehoste telefoondienst die werkt op basis van Voice over IP (VoIP). Investeren in telefooncentrales is hiermee verleden tijd. In een enkel contactmoment verzorgt dean one de benodigde toestellen, thuiswerkplekken, extensies voor smartphones en meer.

Dienstverleners

Het vergemakkelijken van telefonie: aandacht voor de eindgebruiker staat centraal. ICT-beheerders hebben de mogelijkheid om eenvoudig telefoniepakketten te configureren, in te zien en op afstand te beheren. VoIP is goedkoop. Dusdanig goedkoop dat – in vergelijking met ISDN-tarieven – besparingen tot 92 procent oplopen. Belmogelijkheden zijn onbeperkt en het tarief staat vast. Alhoewel dean one voorziet van toestellen, is het voor bedrijven mogelijk om reeds aanwezige Yealink of Polycom-apparaten te gebruiken.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

In dit geval is het installeren van de service letterlijk plug and play: kies vanuit de beheertool een toestel en de configuratie gaat bijna vanzelf. Een combinatie van vaste en mobiele telefonie wordt bewerkstelligd door de dean remoteapp. Hiermee bedien je de vaste telefoon vanaf een mobile device, wat in de praktijk de mogelijkheid biedt om volledig mobiel te telefoneren, op basis van een enkel pakket.

Info | dean onepro

In het kort

  • + Onbeperkte telefonie
  • + Telefooncentrale in de cloud
  • + Hoogwaardige service en bereikbaarheid
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie