MKB Proof Awards 2019: Epson Workforce Pro WF-C8690DWF

Redactie WINMAG Pro
Op zoek naar een printer die jouw kosten drastisch vermindert en de productiviteit binnen de organisatie als geheel verhoogt? Dan is de WorkForce Pro WF-C8690DWF, de zakelijke multifunctionele A3-inkjetprinter van Epson, misschien wel iets voor jou.

De WorkForce Pro WF-C8690DWF is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Organisaties kunnen kosten reduceren door van laser over te stappen op zakelijke inkjetprinters zoals deze, waardoor ze het stroomverbruik en aantal verbruiksmaterialen sterk verminderen.

Duurzaam

Dankzij de warmtevrije inkjettechnologie kan het stroomverbruik van het apparaat worden teruggedrongen tot het minimum. Het resulteert in een duurzame printer, zonder enige uitstoot van ozon. Ook op het gebied van duurzaamheid spelen de vervangingsonderdelen een belangrijke rol, want bij de WorkForce Pro WF-C8690DWF zijn daar een stuk minder van nodig.

Opwarmtijd

De printer heeft geen opwarmtijd meer nodig, waardoor in slechts 5,5 seconden het eerste printje tevoorschijn komt. Dankzij de grote inktpatronen kan je tot 11.500 pagina’s in zwart-wit en 8.000 pagina’s in kleur afdrukken zonder verbruiksartikelen te hoeven vervangen. De printer biedt verschillende opties als scannen, kopiëren, automatisch dubbelzijdig afdrukken en faxen.

LEES OOK: MKB Proof 2019 | Het volledige overzicht

Beheer

De integratie van softwareprogramma PaperCut MF, in combinatie met beheersoftware Epson Print Admin, maakt de WF-C8690DWF enorm geschikt voor resell. Als dienstverlener beheer je via Epson Device Admin (elk WorkForce Pro-product wordt geleverd met een licentie) de printers en scanners van één of meerdere locaties op afstand. Installeren, configureren, monitoren en onderhouden van apparatuur wordt hiermee aanzienlijk eenvoudiger.

Info | Epson Workforce Pro

In het kort

  • + Stroomverbruik minimaal
  • + Geen opwarmtijd benodigd
  • + Integratie van PaperCut MF
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie