MKB Proof Awards 2019: Exact Expense Management

Redactie WINMAG Pro
Kostenbeheersing en grip op uitgaven zijn uitdagend. Het verwerken van declaraties gaat gepaard met verborgen kosten: kosten die per declaratieformulier tot boven de 20 euro kunnen oplopen. Exact Expense Management biedt uitkomst. Wij testten de software, gehost in de cloud en bruikbaar als app.

Declaratieregels, de richtlijnen op basis waarvan personeel een declaratie moet indienen, verschillen per bedrijf. Medewerkers hebben vaak moeite met het aanhouden van deze regels. Resultaat is dat één op de vijf declaraties wordt afgekeurd, de medewerker aangesproken zal moeten worden door een

administratief medewerker en iedereen begint vanaf stap nul. Dat kost energie, tijd en geld. Exact Expense Management biedt uitkomst. Declaratieregels zijn eenvoudig in te voeren, op basis waarvan declaraties automatisch gecontroleerd kunnen worden. Is een declaratie niet conform het beleid, dan wordt een medewerker automatisch genotificeerd met de ontbrekende of foutieve informatie. Dit bespaart een ongewenst contactmoment tussen personeelsleden, vergroot de tevredenheid van medewerkers en vermindert tijdsbesteding: allen voorbeelden van de verborgen kosten die gepaard gaan met traditionele declaratieprocessen, processen die anno 2019 nog steeds met Excel en papieren bonnetjes gevoerd worden.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Het MKB digitaliseert. Toch komt een handmatige verwerking van declaraties te vaak voor. Onlogisch, wanneer applicaties als Exact Expense Management zich aandoen. Een welverdiende award: het product verdient zichzelf terug, Exact’s service staat voor je klaar en de applicatie is gemakkelijk te integreren in bestaande systemen.

Info | Exact Expense Management

In het kort

  • + Automatiseert declaratieprocessen
  • + Foutloos en 75 procent sneller
  • + Vlotte integratie met boekhoudsoftware
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie