MKB Proof Awards 2019: Exact Online

Redactie WINMAG Pro
Exact Online is geen nieuw gezicht voor ondernemend Nederland: sinds 1984 levert het bedrijf zakelijke software voor het MKB. De huidige staat van Exact Online voor Boekhouden is completer dan ooit tevoren. No hands accounting bespaart zeeën van tijd.

Machine Learning stelt Exact in staat om - op basis van de boekingen in jouw administratie - automatisch boekingen voor te stellen. Terwijl de vrijheid tot het maken van keuzes intact blijft, heeft zowel de ondernemer als accountant hierdoor steeds minder handmatig werk aan een correcte administratie. Inkoopfacturen worden vooralsnog tot 80 procent (volgens de MKB barometer) handmatig ingevoerd: via Exact is het proces met Scan & Herken en elektronisch factureren te automatiseren.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Slimme algoritmes

Slimme algoritmes herkennen gebruikerspatronen en stellen boekingen vast. In de praktijk is het bijvoorbeeld mogelijk om bankafschriften automatisch te laten afletteren en op de juiste grootboekrekeningen te boeken, wanneer je gebruik maakt van de bankkoppeling. Elektronisch factureren wordt langzamerhand de toekomst: ondersteunt de boekhouding van een leverancier of een klant elektronische facturatie, dan biedt Exact Online voor Boekhouden de mogelijkheid om deze direct, foutloos en automatisch in de administratie te boeken of te versturen.

Al met al biedt Exact een volledig en kwalitatief boekhoudsoftwareprogramma voor zowel de ZZP’er als het MKB en de corporatie. Met een nadruk op Machine Learning en automatisering plaatst het Nederlandse bedrijf zichzelf en zijn tools op het voorfront van de vierde digitale revolutie: gebruikers profiteren van alle moderne voordelen die daarbij horen.

Info | Exact Online

Info & prijzen: www.exact.nl

In het kort

  • No hands accounting vervangt handmatig boeken
  • Elektronische facturatie inclusief
  • Scan & Herken
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie