MKB Proof Awards 2019: G DATA Total Security & Business LineUp

Redactie WINMAG Pro
G DATA kent beveiliging. Onder het motto ‘Trust in German Sicherheit’ stelt het bedrijf sinds 1985 antivirus-oplossingen beschikbaar met het oog op de veiligheid van particuliere en zakelijke gebruikers.

De recente toevoeging van G DATA DeepRay, AI-technologie waarmee het bedrijf zijn veiligheidsgarantie verder vergroot, gold als uitnodiging voor een review. Wij testten Total Security, dat ontworpen werd met een nadruk op particulier gebruik, maar verrassend goed schikt als volledige oplossing voor het MKB. In principe slaagt Total Security in een enkel, noodzakelijk doel: het herkennen, analyseren en filteren van malware en virussen op Windows. In dat succes is G DATA niet uniek. Desalniettemin blinkt de softwareoplossing uit, al helemaal wanneer we een blik werpen op de manier waarop Total Security dreigingen herkent, schadeloos stelt en toepasbaar is voor de inzet op meerdere cliënten - bijvoorbeeld de on-premise PC’s van een willekeurig MKB.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

G DATA Business LineUp

Alhoewel G DATA Total Security prima te gebruiken is als zakelijke oplossing, is zijn toepassing beperkt tot ZZP’ers en MKB-bedrijven met tot de vijf gebruikers. Voor grotere bedrijven adviseert G DATA een overstap naar zijn endpoint-oplossing. Hiermee kan je als beheerder via één interface sneller updates en security patches doorvoeren. Via de multi-clientfunctie beheer je de beveiligingsoplossingen van meerdere klanten en vestigingen vanuit een centraal punt. De Business LineUp draait op een vergelijkbare basis als Total Security: DeepRay en VM Security-technologie zijn aanwezig, waardoor ook virtuele omgevingen beschermd zijn via een externe scanserver.

Info | G DATA Total Security & Business LineUp

In het kort

  • AI-technologie voor veiligheidsgarantie
  • Volledige bescherming tegen malware en virussen
  • Schaalbaar naar grootbedrijven met Business LineUp
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie