MKB Proof Awards 2019: InformerOnline MKB

Redactie WINMAG Pro
Wie binnenshuis de boekhouding wil voeren, heeft vandaag de dag legio aan opties. Het aanbod is breed, maar enkele oplossingen blinken uit. Informer levert met InformerOnline MKB niet alleen een rotsvaste basis: het pakket gaat verder dan boekhouding.

Aanvullend op de mogelijkheid van een foutloos, fiscaal correct en volledig voeren van de boekhouding, stelt InformerOnline zijn API open voor elke gebruiker. Via deze API koppel je Informer’s software aan een systeem naar wens. De gehele in- en uitgaande facturenstroom is via de API te sturen. Facturen aanmaken, relatiebeheer, orders: Informer’s functionaliteiten zijn na een koppeling bruikbaar in vrijwel elk denkbaar CRM-, ERP- of HR-systeem. Praktijktoepassingen zijn het automatische importeren van de contactgegevens in een CRM-systeem en de directe orderverwerking vanuit een webshopback-end.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Praktijk

Met behulp van de documentatie (link onder award) zijn koppelingen zelf te maken. Daarnaast stelt Informer tientallen klaargemaakte koppelingen met populaire bedrijfssoftware beschikbaar. Stel, een webshophouder zoekt een manier om zijn boekhouding efficiënt te voeren, zonder daarbij handmatig zijn backend-omgeving te hoeven spiegelen op Informer. Een API-koppeling tussen Magento en Informer Online is reeds geprepareerd. Configureer je de koppeling, dan is Magento’s orderdata direct bereikbaar en geautomatiseerd verwerkbaar voor InformerOnline. Dit voorbeeld is er één uit legio: een volledig overzicht van klaargemaakte koppelingen vind je op de website. Is een koppeling niet klaargemaakt en wil je zelf aan de slag, neem dan gerust contact op. Informer stelt een API-helpdesk beschikbaar: deze speciale mailservice, gecombineerd met een uitgebreide documentatie, maakt het prima mogelijk om zelf een verbinding te ontwikkelen. 148 actieve bedrijven gingen je voor: begin 2019 telde Informer ruim 378.000 uitwisselingen van informatie.

Info | InformerOnline MKB

In het kort

  • + Méér dan boekhouden
  • + Te integreren in bestaande systemen
  • + Topservice, voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie