MKB Proof Awards 2019: Kingston Canvas React

Redactie WINMAG Pro
De Kingston Canvas React is zo snel als jij zelf bent. Bij gebruik van een NAS met SD-gleuf komt de kaart uitstekend uit de bus.

Dankzij de schrijfsnelheid van 80 MB/s kun je gemakkelijk (4K) video overdragen zonder daarbij vertraging te ervaren. De leessnelheid gaat tot 100 MB/s, dat is tot tien keer sneller dan traditionele SD-kaarten. Je film- of fotomateriaal staat in een mum van tijd op een SSD of HDD. Bevat een NAS een SD-gleuf, dan ben je niet langer overgelaten aan de leessnelheid van de harde schijf op een PC en is beeldmateriaal direct op de schijven binnen de NAS over te zetten. Tig maal sneller dan overzetten via de gleuf van een PC of laptop en - met name - in vergelijking met gebruik van USB-sticks een gigantische verbetering.  

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Prettig gebruik van een SD-kaart hangt af van vertrouwen. Dat levert de Canvas React. De geheugenkaart is water-, schok-, en hitteresistent en blijft gegarandeerd werken bij temperaturen tussen de min 25 en 85 graden Celsius. Bij nog koudere temperaturen, tot wel min 45 graden Celsius, zal de kaart niet meer reageren, maar blijven de gegevens die op dat moment op de kaart staan weggeschreven wel behouden. Ook een dosis X-ray straling doet de kaart niks. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw foto’s beschadigd raken bij de douane, bijvoorbeeld bij het terugkeren van een verre reis.

Info | Kingston Canvas React 

In het kort 

  • Adequate schrijf- en leessnelheden voor NAS-gebruik  
  • Ook buiten (thuis) kantoor veilig dankzij resistent design
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie