MKB Proof Awards 2019: NETGEAR Nighthawk AX8 & AX12

Redactie WINMAG Pro
De NETGEAR Nighthawk AX8 en AX 12, ondersteunen de 802.11ax, oftewel de nieuwe Wi-Fi 6-standaard. Innovatie in het oogpunt en perfect voor thuis of op kantoor: MKB Proof-producten pur sang. Deze moderne Wi-Fi standaard heeft, in vergelijking met voorgangers, viermaal zoveel gegevenscapaciteit voor het groeiende thuisnetwerk van vandaag en morgen.

De NETGEAR Nighthawk 8-Stream AX6000 (RAX80) Wi-Fi Router biedt een verbeterde netwerkcapaciteit voor meer Wi-Fi-apparaten. De Nighthawk AX8 beschikt over een 64-bits 1,8 GHz quad core-processor die is ontworpen om Gigabits op efficiƫnte wijze over te brengen, zonder de CPU onnodig te belasten. 160 MHz Channel Support verdubbelt de snelheid van 80 MHz kanalen en biedt Gigabit-snelheid aan compatibele apparaten.

AX12

De Nighthawk AX12 12-Stream AX6000 Wi-Fi Router biedt supersnelle Wi-Fi-snelheden tot wel 6 Gbps en een AX-geoptimaliseerde 64-bits 2,2-GHz quad-coreprocessor voor slimme thuisapplicaties, 4K UHD-streaming en online gaming. De Orthogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA) verhoogt de netwerkcapaciteit drastisch in vergelijking met Wi-Fi van vandaag, waardoor het ideaal is voor een huishouden met veel Wi-Fi-apparaten. Bovendien versterken acht hoogwaardige antennes Wi-Fi-signalen voor een maximaal bereik en een betrouwbare dekking. Nighthawk AX12 is ook de eerste thuisrouter van NETGEAR met een Multi-Gig poort.

LEES OOK: Het volledige overzicht van MKB Proof 2019

Info | Nighthawk AX8 & AX12

In het kort

  • + Ondersteunen Wi-Fi 6, ofwel 802.11ax
  • + Gigantische potentiĆ«le snelheden
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie